Onze praktijk

Naar de tandarts? Bij tandartspraktijk Acem uit Utrecht staan kwalteit en aandacht voor de patiënt bovenaan. Door het blijven volgen van nieuwe ontwikkelingen binnen de tandheelkunde blijven we in onze praktijk constant werken met de nieuwste technieken en middelen.

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan tandheelkundige behandelingen. Heeft uw gebit echter specifieke aandacht nodig, dan kunnen wij u verwijzen naar een van de vertrouwde specialisten met wie wij samenwerken. Wilt u zich bij onze praktijk inschrijven?

Onze praktijk is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. We beschikken voor het praktijkpand over ruim voldoende parkeergelegenheid.

Filosofie

In onze praktijk staat het behoud van een gezond gebit centraal. Door betrokken en open naar u te zijn willen we dit samen met u realiseren. Een bezoek aan de tandarts wordt doorgaans als niet prettig ervaren. Een vertrouwensband tusssen patiënt en tandarts is belangrijk om zo goed te kunnen zorgdragen voor uw gebit.

Aan de hand van uw eigen wensen en de actuele situatie van het gebit stellen we een zorgplan op. In dit plan geven we het best passende advies en kiezen we in samenspraak met u voor een behandeling waar we rekening houden met zowel de korte als de lange termijn.

Bij behandelingen in onze praktijk maken we gebruik van nieuwe technieken en middelen. We streven er dan ook naar technisch perfect en up-to-date te werken.